Säästökuuria on nyt kestäny n puoltoista kuukautta. Juustohöylän sijaan on heiluteltu kauhakuormaajaa ja säästökohteita on löytyy enempi tai vähempi- tän hetken laskennallinen säästö on 579,64/vuosi. Tähän on huomioitu kaikki lopetetut jäsenyydet, lehti- ja kanavatilaukset ym vuosimaksulla olevat peruutukset.

 

Kun tähän ynnää viel sen, et vanhin poika sai myönteisen opintorahapäätöksen tälle lukuvuodelle, vois sanoo et ollaan siellä mis halutaankin. Kauppalaskun höyläystä pitää kuitenkin jatkaa, jos tahotaan jouluna muutakin kuin tyhjiä paketteja..

 

On kuiteski helpottuu olo, viel ei tunnu et ois jääny elämästä paitsi- ehkä ne lopetetut jutut ei sit loppuviimeks ollukkaan niin tärkeitä. Aika näyttää, tuleeko yhenkän perään haikailtua- sit pitää vaan päättää mistä muusta säästää et saa jonkun "turhakkeen" .

 

Ruuan haaskaamisen suhteen ei tunnu viel tapahtuneen mitään- tosin jääkaappia on täytetty niin vähän, ettei tavarat o pääsy pilaantuun.Pelkään et osa pääsee kuitenkin tärviölle, kun tuntuu ettei ipanat syökään sitä mitä oon varannu tarjolle. Mummon muuttoapuna pyöriville kun on tarjolla talkoopöperöö ja herkkuja niin paljon, ettei kotona kannata paljoa ruokaa laittaa.Onneks leivät yms voi pakastaa. Välipalaksi keitelty riisipuuro sen sijaan alkaa olla tiensä päässä. Pitäsköhän väsätä puuropannaria ettei me haaskuun?